פשטידת קרעי טורטיה

הפשטידה החדשה שלנו- פשטידת קרעי טורטיה!

פשטידת גבינות חדשה, ובמקום הקמח- הפחמימה שבה היא טורטיה!

וכן פשוט גזרתי אותה עם מספריים! מטורף.

סופר טעים, עשיר, משביע ומזין.

מה צריך
  • 150 גרם טורטיה מחיטה מלאה (כ-2 טורטיות גדולות)
  • חצי גביע קוטג 5%
  • 3 ביצים
  • 100 גרם גבינה צהובה 9% מגורדת (כ-4 פרוסות)
  • 50 גרם בולגרית קוביות (כ-2 כפות)
  • 100 מ״ל חלב שיבולת שועל (כ-1/2 כוס)
  • תבלינים שאתם אוהבים (אני שמתי ספייסי, מלח ופלפל)
איך מכינים
  • נגלגל את הטורטיה כמו בסרטון ונחתוך עם מספרים! (כןכן עם מספרים!)
  • נפריד בין הטורטיות הגזורות אם הן נצמדו מדיי.
  • נוסיף את שאר המרכיבים, ונערבב.
  • נעביר לתבנית 20/30 (על נייר אפיה ששימנו בספריי שמן זית)
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל- 30 דקות (אפשר גם קצת יותר, תלוי בתנור)

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא