פשטידת אפונה וגזר

רק אחרי שהכנתי את הפשטידה הזאת, הבנתי שהיא פשטידה מרוקאית.

אז עשיתי אותה בגרסה שלי עם יותר חלבון. יצא מדהים.

 

מה צריך
  •  1 קופסת שימורים של אפונה וגזר
  • 5 ביצים
  • 1 גביע קוטג׳
  • 2 כפות קמח שקדים
  • תבלינים שאתם אוהבים (אני שמתי רק מלח ופלפל)
איך מכינים
  • לערבב הכל חוץ מקופסת השימורים.
  • אחרי שקיבלנו תערובת אחידה, נוסיף את קופסת השימורים ונמשיך לערבב בעדינות.
  • נכניס לתנור על 175 מעלות לכ35 דקות.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא