עוגת גבינה פרו אישית

קולטים שאתם יכולים לאכול עוגת גבינה ולהנות מערכים מעולים? שבועות עוד שניה כאן, ואיך אפשר בלי מתכון לעוגת גבינה? והכי טוב במתכון הזה- שלא תוכלו ליישר את העוגה, כי הוא כבר במנה אישית!

מה צריך
  • 4 כפות גבינת ריקוטה למריחה 5% (120 גרם)
  • 5 כפות יוגורט פרו בטעם טבעי (100 גרם)
  • 1 ביצה
  • 2 כפות תחליף סוכר (אני משתמשת בסוויטנגו)
  • חצי כפית תמצית וניל
  • 1 כפית אינסטנט וניל
  • פירות יער קפואים (אני שמתי פטל)
איך מכינים
  • נערבב את כל המרכיבים היבשים
  • נוסיף את כל המרכיבים הרטובים ונערבב
  • נרסס מעט שמן זית על כל תבנית סופלה (2 תבניות)
  • נשים חצי מהבלילה בכל תבנית ונוסיף מספר יחידות של פירות יער.
  • נכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות טורבו לכ-30 דקות.
קצת ערכים

לכל עוגה אישית-

  • קלוריות- 150
  • חלבון- 13 גרם

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא