מכירים את עוגת הגבינה האפויה שתמיד נמצא אותה בבופה של ארוחות הבוקר בבית מלון?
אז הנה אחת כזאת- רק בלי סוכר, מפוצצת חלבון ודלה בקלוריות.
ובאמת בלי התפשרות על הטעם!
מכירים את עוגת הגבינה האפויה שתמיד נמצא אותה בבופה של ארוחות הבוקר בבית מלון?
אז הנה אחת כזאת- רק בלי סוכר, מפוצצת חלבון ודלה בקלוריות.
ובאמת בלי התפשרות על הטעם!
לרוטב:
השתמשתי בתחליף הסוכר ואינסטנט פודינג וניל של חברת סוויטנגו, ויצא מושלם! לא מרגישים בהבדל בכלל. וזה עבר את מבחן בני הבית שלי שתמיד מזהים תחליפי סוכר!
קצת ערכים: 50 קלוריות לחתיכה ו5 גרם חלבון (בחיתוך ל20)
אהבתם? שתפו!
למידע עדכני, מאמרים, מתכונים וטיפים ממני ישר למייל שלכם: