סמבוסק טורטיה

אם כבר נגמרו לכם הרעיונות לארוחות ערב-

המתכון הזה בול בשבילכם!

הרבה שואלים אותי ״מה לאכול לארוחת ערב״?

נכון, לפעמים קצת נמאס מהחביתה הלחם והסלט. אז הנה רעיון מושלם לארוחת ערב מאוזנת-מאפה הטורטיה שלי!

אתם לא מבינים איזה טעים זה שזה יוצא חם מהתנור.

שילוב של טורטיה מעדשים כתומות מונבטות, עם גבינות רזות עשירות בחלבון.

ארוחת ערב אידיאלית!

הטורטיה מכילה אחוז גבוה של חלבון, סיבים תזונתיים, ויטמינים, מינרלים, משביעה ומפנקת. אפילו העדשים בה מונבטות- ובמילים אחרות, זה טוב לנו לעיכול ולספיגת הנוטריינטים בגוף.

מה צריך
  • טורטיית כוסמת עדשים אדומות (או כל טורטיה אחרת)
  • 3 כפות קוטג
  • 1 פרוסת גבינה צהובה 5% (אפשר כל אחוז שתבחרו, אבל היא נמסה גם ככה אז למה לא להרוויח יותר חלבון ולהפחית בשומן בעצם?)
  • 2 כפות בולגרית למריחה 5% שומן
  • 2 ביצים (אחת לבלילה, והשניה ביצה טרופה)

 

 

איך מכינים
  • מוציאים מהמקפיא את הטורטיה. נותנים לה להפריש כמה דקות
  • מורחים ביצה טרופה על הטורטיה
  • חותכים לחתיכות קטנות את הגבינה הצהובה
  • מערבבים את הקוטג׳, הבולגרית, הגבינה הצהובה וביצה אחת עד לקבלת תערובת. שמים חצי מהתערובת במרכז הטורטיה! (התערובת תספיק ל2 טורטיות)
  • סוגרים בצורת משולש, ומורחים ביצה טרופה מעל (כמו בסרטון)

 

להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות לכ15 דקות. תבדקו שלא נשרף!

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא