בורקס פיצה

בורקס פיצה.

נכון הבורקס פיצה שיש בכל מאפייה? אז זה בדיוק כזה- אותו הטעם בדיוק, רק קצת יותר מאוזן!

הוא מדפי פילו וזה אומר שאין בו מרגרינה כמו בבורקסים הקנויים.

ויש לנו תוספת של חלבון מהגבינה, ועוד קצת ויטמינים וסיבים מהעגבניות והתירס!

בקיצור, ארוחת ערב מהממת לצד סלט.

מה צריך
  • 4 דפי פילו (אני השתמשתי בדפי פילו של ״שמרית״)
  • ספריי שמן זית
  • 6 כפות רוטב עגבניות לפיצה
  • קופסת שימורים קטנה של תירס לייט
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת 9% (אפשר גם מוצרלה)
  • תבלינים: תבלין לפיצה, אורגנו
איך מכינים
  • ניקח נייר אפיה ונשים עליו דף פילו אחד.
  • נרסס אותו בשמן זית.
  • נמשיך כך עם שאר הדפים (נניח דף נוסף- נרסס ספריי שמן זית, ככה לכל 4 הדפים)
  • נפזר מעל את שאר המרכיבים לפי הסדר הבא- רוטב עגבניות, גבינה צהובה, תירס ובסוף תבלינים.
  • נגלגל את הכל לכמו ״נקניק״- כמו בסרטון.
  • נחתוך את הנקניק שיצרנו ל10 חתיכות (ניצור כמו עיגולים)
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-25 דקות.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא