WRAP תפוח אדמה מוקרם

WRAP תפוח אדמה מוקרם, מסדרת מתכוני WRAP חלבון.

דל בקלוריות, עשיר בחלבון וסוגר לנו פינה לארוחה לא משעממת.

מה צריך
  •  2 תפוחי אדמה בינוניים (220 גרם)
  • 100 גרם גבינה צהובה 9% מגורדת (4 פרוסות)

ליצירת כריך (לא חובה)-

  •  אבוקדו
  • מלפפון
איך מכינים
  • נחתוך במנדולינה את תפוחי האדמה (למי שאין, אפשר גם לפרוס איך שתרצו בעובי 2 מ״מ)
  • נסדר על נייר אפיה ששימנו בשמן זית את תפוחי האדמה החתוכים כמו בסרטון (12 חתיכות, אחד על השני)
  • נפזר מעל כל WRAP שיצרנו 2 כפות גבינה צהובה מגורדת.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בטורבו לכ25 דקות, או עד להזהבה.
  • למי שרוצה להוסיף תוספות- נסדר כמו בסרטון את התוספות, נקפל את הWRAP לשניים ונאכל כמו כריך.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא