WRAP חלבון

WRAP חלבון, שיש בו גם סיבים וגם חלבון. אתם תהיו בהלם מכמה שהוא דק אבל לא מתפרק!

תקשיבו אין חלומי ומפוצץ בחלבון כזה! מטורף.

מה צריך
  • 1 קישוא/ זוקיני
  •  2 גזרים
  • 1 כף ריקוטה למריחה 5%/ גבינת שמנת 5%
  • 2 ביצים
  • 2 פרוסות גבינה צהובה 9% (50 גרם גבינה צהובה מגורדת)
  • 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור טחון

לתוספות (לא חובה)

  • גבינת ריקוטה למריחה 5%
  • ביצה
  • עגבניה
איך מכינים
  • נגרד בפומפיה את הקישוא והגזר.
  • נוסיף את הביצים ונמשיך לערבב
  • נוסיף את הגבינות והתבלינים ונערבב.
  • נשטח את הבלילה על גבי נייר אפיה משומן בשמן זית. חשוב מאוד- לשים לב שאתם משטחים, לא להשאיר חורים!!!
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בטורבו לכ25 דקות.

 

למי שרוצה להוסיף תוספות- נסדר כמו בסרטון את התוספות, נגלגל את הWRAP ונחתוך ל2!

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא