גלידוניות חמאת בוטנים ובננה

גלידוניות חמאת בוטנים ובננה!
השילוב המושלם.
קליל, טעים, עשיר בחלבון וסוגר פינה לנשנוש מתוק.

מה צריך
  • יוגורט פרו בננה טופיבננה אחת
  • חמאת בוטנים (לפי העין, כ-3 כפות לכל הגלידוניות)
  • אופציונלי מעל, לא חובה: אגוז לוז/ פקאן/ אגוז מלך או כל מה שתרצו
  • אופציונלי: סילאן לזילוף מעל
איך מכינים
  • ניקח תבנית של קרח/ קפקייקס קטנים/ או כל תבנית סיליקון שבא לכם.
  • נשים בכל חור בתבנית נגיעה של חמאת בוטנים.
  • נפרוס בננה ונשים בכל חור סלייס אחד שלב בננה.
  • נשים יוגורט מעל הכל, ונשטח.
  • נכניס למקפיא ללילה/ כמה שעות.
  • נוציא מהתבנית את הגלידוניות, ונשמור בקופסה. אפשר להוסיף את האגוז והסילאן מעל.

נשמור במקפיא, ולפני שנרצה לאכול נחכה כמה דקות שיפשיר! לא לאכול ישר זה קפוא.

קצת ערכים

30 קלוריות ו2 גרם חלבון לגלידונית!
*הערכים בלי האגוז מעל והסילאן

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא