שוקולד בייגלה מלוח

מכירים את הרוטב בייגלה מלוח של גולדה?

אז זה המילוי שיש בתוך הקינוח הזה.

אין יותר מושלם משילוב בין מתוק למלוח.

ואם אפשר להכין אותו  מרכיבים טבעיים, אז למה לא?

נשנוש בריא וטעים שמתאים בול לקפה/תה של אחר הצהריים!

מה צריך
  • חבילת שוקולד מריר 70% קקאו
  • 40 גרם בייגלה שמיניות- חצי חבילה קטנה (אני השתמשתי בבייגלה פרו, לא חייבים)
  •   2 כפות חמאת בוטנים טבעית
  •  2 כפות חמאת אגוזי לוז
  •  3 כפות מייפל טהור
  • תבנית סיליקון עם 12 שקעים קטנים
איך מכינים
  • נמעך את הבייגלה לחתיכות קטנות ע״י מערוך.
  • נערבב ביחד עם חמאת הלוז, הבוטנים והמייפל עד ליצירת רוטב בייגלה מלוח.
  • נמיס את השוקולד המריר בפולסים של 30 שניות (אחרת השוקולד מתייבש) עד שיהפוך לנוזלי.
  • ניקח כפית שוקולד מריר ונמרח בכל שקע בתבנית הסיליקון, גם בתחתית השקע וגם בצדדיו.
  • נמלא כל שקע ברוטב בייגלה מלוח שהכנו.
  • נשים מעל עוד כפית שוקולד מריר.
  • נשים יחידת בייגלה מעל כל אחד.

 

נכניס למקפיא! נשמור בהקפאה

מזהירה מראש מהתמכרות! אל תגידו שלא אמרתי

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא