ריבועי שוקולד מריר פאדג׳

ריבועי שוקולד מריר פאדג׳.
כל מילה נוספת מיותרת. ביס חלום!
אמא שלי, היא באמת המלכה במטבח. הכל יוצא לה טעים!
היא יצרה לנו פה קומבינציה של
הביס ה מ ו ש ל ם !
הכל בקערה אחת. הכל מרכיבים טבעיים. בקיצור זה הביס המדויק שאתם מחפשים שבא לכם משהו מתוק!

מה צריך
  • חצי כוס סירופ מייפל
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
  • חצי כוס אגוזים קצוצים מכל סוג שבא לכם! (אני שמתי אגוזי לוז, אגוזי מלך, שקדים ופסטוקים)נערבב הכל ונוסיף-
  •  3/4 כוס קמח שקדים
  • 3/4 כפית אבקת אפיה
  • חצי כוס אבקת קקאו טבעית
  • חצי כוס חלב שקדים/ שיבולת שועל/ סויה
  • 2 ביצים
  • כף צ׳יה
איך מכינים
  • נערבב הכל לפי השלבים!
  • נחמם תנור מראש ל-170 מעלות, ולהעביר לתבנית 20/20.
  • נפזר מעל חופן מטבעות שוקולד מריר, שבבי קקאו, אגוזים קצוצים ומעט שוקולד גס. לא חייב כמובן זה לטעמכם!
  • נאפה כ- 20-25 דקותנוציא מהתנור וניתן לעוגה להתקרר לפני החיתוך.
    נשמור בקירור.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא