קרפ פרו

קרפ פרו כמו בילדות! ממש כמו המתכון של הקרפ צרפתי הקלאסי שלי, רק בגרסה החלבונית שלו.

זילפתי מעל דבש- ויצא טעם של מופלטה.

 

מה צריך
  •  2 ביצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס קמח רגיל
  • 3/4 כוס משקה פרו 0% ללא סוכר (בטעם קפה/ שוקו)
איך מכינים
  • נקציף במטרפה ידנית את הביצים.
  • נוסיף את השמן והקמח, ונמשיך לערבב.
  • כשאין בכלל גושים, נוסיף משקה פרו ונמשיך לערבב על ליצירת תערובת אחידה.
  • נרסס מחבת במעט תרסיס שמן זית, ונטגן כמה דקות מכל צד.

יצאו לי 4 קרפים מכל הכמות!

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא