קריספי ברוקולי

ברוקולי קריספי!

הנשנוש החלבוני החדש שלנו.

סופר קל להכנה- בדיוק כמו שאתם אוהבים!

 

מה צריך
  • ספריי שמן זית
  • גבינה צהובה מגורדת 9%
  • ברוקולי טרי/קפוא
  • תבלין ספייסי
איך מכינים
  • נבשל את הברוקולי עד לריכוך.
  • נרסס על נייר אפיה ספריי שמן זית כמו בסרטון.
  • נפזר מעל השמן גבינה צהובה.
  • מעל הגבינה הצהובה נשים יחידת ברוקולי אחת.
  • נמעך את הברוקולי עם כוס.
  • נשים מעל הברוקולי עוד גבינה צהובה ונפזר מעל את תבלין הספייסי.
  • נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו לכ- 25-30 דקות או עד שהגבינה מתקשה ונעשית זהובה.

דגש חשוב- תשתמשו בגבינה צהובה 9% שומן כדי שיצא קריספי.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא