צ'יפס חלבון

הנשנוש החלבוני החדש שלכם. רכיב אחד בלבד. קריספי צ׳יפס חלבון.

עשיר בחלבון, קל להכנה, והכי טעים שיש!

 

מה צריך

חבילת גבינה צהובה 9%

דגש חשוב- תשתמשו בגבינה צהובה 9% שומן כדי שיצא קריספי (לא גבינה צהובה עם אחוז שומן גבוה)

איך מכינים
  • נניח 5 פרוסות של גבינה צהובה אחת על השניה.
  • נחתוך ל4 חלקים שווים את הערימה. (סך הכל- יוצאים 20 ריבועים שווים)
  • נפזר על נייר אפיה.
  • בכל חלק נעשה חור באמצע.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בטורבו לכ-25 דקות.
קצת ערכים

בכל ריבוע יש 25 קלוריות וכ-2 גרם חלבון.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא