פסטה שמנת (בלי שמנת) פטריות וערמונים

פסטה שמנת פטריות וערמונים אבל עם שינוי אחד קטן- היא בכלל בלי שמנת.
החלפתי את השמנת בגבינת ריקוטה 5%. הטעם יוצא כמו המקורי. והערכים? מאוזנים וטובים הרבה יותר! הרכיב הראשון בריקוטה הוא מי גבינה.
ומה המשמעות? שהרכיב הראשון נמצא המון! גבינת הריקוטה מכילה כמות גדולה של מי גבינה, שהוא החלבון האיכותי ביותר שקיים!
אז איזה כיף שאפשר לאכול פסטה בשמנת, ולהרוויח את כל היתרונות של הגבינה הזאת!

מה צריך
  • גביע גבינת ריקוטה למריחה 5%
  • 2 פטריות פורטבלו גדולות
  • חבילת ערמונים קלופים וקלויים בוואקום (100 גרם)
  • 100 גרם פסטה לפני בישול (אני השתמשתי בפסטה עשירה בחלבון המכילה 55% חלבון סויה שהוא איכותי ביותר ובטעם מושלם) אבל אפשר כל פסטה שתבחרו!
  • תבלינים: רבע כפית אגוז מוסקט (חובה!)
    מלח ופלפל לפי העין
איך מכינים
  • מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • מקפיצים פטריות חתוכות בשמן זית עד שהן מקבלות קצת צבע.
  • מוסיפים את הערמונים (שחתכנו כל אחד ל4) ומקפיצים למשך 3 דקות.
  • מוסיפים את הריקוטה למריחה, המלח, הפלפל והאגוז מוסקט. מבשלים כ-5 דקות.

    וזהו! מוסיפים את הפסטה לרוטב, מערבבים, מפזרים מעל גבינת פרמז׳ן ויש לנו מנה לא פחות טובה ממסעדה איטלקית.

קצת ערכים

כ-350 קלוריות למנה.
35 גרם חלבון עם הפסטה חלבון שאני הכנתי.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא