פסטה שמנת בזיליקום

פסטה שמנת בזיליקום.

המרקם השמנתי הוא מריקוטה 5% ושמנת לבישול 9%.

ואת הרוטב מכינים בתנור.

לא תבינו על מה אני מדברת עד שתכינו!

מה צריך
  • 1 גביע גבינת ריקוטה למריחה 5% בטעם בזיליקום
  • 150 מ”ל רוטב שמנת לבישול 9%
  • 3 פטריות חתוכות לפלחים
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות
  • 1 גמבה אדומה קטנה חתוכה לרצועות
  • חופן עלי תרד בייבי
  • טימין טרי (לא חובה, אבל מוסיף ממש)
  • מלח ופלפל
  • 125 גרם (רבע חבילה) פסטה מחיטה מלאה לפני בישול
איך מכינים
  • נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • נשים במרכז תבנית 20/30 את הריקוטה.
  • נפזר מסביב לגבינה פטריות, גמבה ובצל ונזלף שמן זית/ תרסיס שמן זית מעל העל.
  • נשים את השמנת לבישול.
  • נוסיף את טימין, מלח ופלפל.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-20 דקות.
  • נוציא מהתנור, נוסיף את התרד והפסטה ונערבב.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא