פודינג צ'יה

ידעתם שבכף צ׳יה אחת- יש יותר אומגה 3 מאשר במנה של סלמון?

זרעי הצ׳יה הם מהמזונות שאם נכניס אפילו מעט מהם לתפריט, אנחנו נעשיר את התפריט שלנו במינימום מאמץ.

מה מיוחד בצ׳יה?

היא מכילה אומגה 3, מקור לחלבון בהרכב מלא המספיק לגוף את כל חומצות האמינו החיוניות, תורמת לעצירות ולפעילות מערכת העיכול, עשירה בנוגדי חימצון, סידן, מגנזיום וסיבים תזונתיים.

 

אז הנה דרך טעימה וקלה במיוחד להוסיף זרעי צ׳יה לתפריט שלנו- פודינג צ׳יה!

מה צריך
  • 3 כפות צ׳יה
  • 1/2 כוס חלב סויה/שקדים/שיבולת שועל (אם אתם משתמשים בכוס פלסטיק אז 3/4 כוס)
  • כף מייפל
  • קינמון (מוסיף המון!)

 

לטופינגס:

  • בננה חתוכה
  • שקדים/ אגוזים
  • גרנולה

כמובן כהמלצה, אפשר לשים מה שתרצו!

איך מכינים
  • נערבב את הצ׳יה והחלב בקערה קטנה או בכוס
  • נוסיף את המייפל והקינמון ונמשיך לערבב
  • נכניס למקרר לכשעתיים או ללילה
  • נוציא, ונוסיף את הטופינגס

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא