עוגת גלידה-קורנפלקס

עוגת גלידה קורנפלקס עם אקסטרה חלבון!
אז טרנד גלידת קראנץ׳ קורנפלקס שיגע את כולנו!
כמובן שלא יכולתי להישאר אדישה לעניין, ויצרתי לכם מתכון באמת מטורף, שאפילו אבא שלי לא האמין שזה עם גבינות רזות ועשירות בחלבון!
היא מכילה גבינת ריקוטה שיש בה מי גבינה, שהוא החלבון שנספג בצורה הטובה ביותר ועם הערך הביולוגי הגבוה יותר בטבע, יותר מביצים!
היא מכילה רק 6 מרכיבים, בלי הקצפות ובלי עניינים. כמה דקות, בלי יותר מדיי התעסקות, והטעם היסטרי.

 

מה צריך
  •  גביע גבינת ריקוטה למריחה 5%
  • גביע גבינת שמנת ניו יורק 5%
  • גביע יוגורט פרו וניל
  • 3 כפות פודינג אינסטנט וניל
  • 3 כפול מייפל טהור
  • 2 כוסות קורנפלקס אלופים
איך מכינים
  • נערבב את כל החומרים בקערה (חוץ מהקורנפלקס), עד לקבלת מרקם אחיד.
  • ניקח תבנית אינגליש קייק, ונתחיל ביצירת השכבות. שכבה ראשונה קורנפלקס, מעליה שכבת קרם (1/3 מתערובת הקרם).
  • נחזור על הפעולה- עד שנסיים את הקרם, כלומר 3 שכבות קורנפלקס ו3 שכבות קרם סך הכל. מעל נפזר עוד קצת קורנפלקס כקישוט 🫶
  • נכניס למקפיא לשעתיים, נחתוך ונתענג על כל ביס. נשמור במקרר!
קצת ערכים

לכל העוגה 1,050 קלוריות בלבד, ו60 גרם חלבון!
בחיתוך ל10 חתיכות, כל חתיכה תכיל 105 קלוריות ו6 גרם חלבון.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא