עוגת גבינה אפויה של בית מלון

מכירים את עוגת הגבינה האפויה שתמיד נמצא אותה בבופה של ארוחות הבוקר בבית מלון?
אז הנה אחת כזאת- רק בלי סוכר, מפוצצת חלבון ודלה בקלוריות.
ובאמת בלי התפשרות על הטעם!

מה צריך
  • 2 גביעי יוגורט פרו וניל אוורירי
  • 2 גביעי גבינת שמנת ניו יורק גד 5%
  •  4 כפות קורנפלור
  •  4 ביצים
  •  1/3 כוס תחליף סוכר של סוויטנגו
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל סוויטנגו
  • 1 כפית תמצית וניל

לרוטב:

  • כוס אוכמניות קפואות
  • 1 כף תחליף סוכר
איך מכינים
  •  לערבב את כל המרכיבים היטב במטרפה ידנית עד לקבלת מרקם אחיד.
  •  להכניס לתנור שחומם על 180 מעלות לכ60-70 דקות.לרוטב-
    לערבב את האוכמניות הקפואות עם תחליף הסוכר, להכניס למיקרו לכדקה ולערבב שוב.
    לשפוך מעל העוגה שהיא יוצאת מהתנור.
    אני פיזרתי גם אבקת סוכר מעל!
קצת ערכים

השתמשתי בתחליף הסוכר ואינסטנט פודינג וניל של חברת סוויטנגו, ויצא מושלם! לא מרגישים בהבדל בכלל. וזה עבר את מבחן בני הבית שלי שתמיד מזהים תחליפי סוכר!

קצת ערכים: 50 קלוריות לחתיכה ו5 גרם חלבון (בחיתוך ל20)

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא