עוגיות גרנולה בננה

בננות בשלות שעומדות במטבח. מתלבטים אם לזרוק- ותמיד מרגישים שחבל. קורה לכולנו!

אז מה נעשה איתן?

ננצל את הסוכר מהטבע לעוגיות בננה גרנולה טבעוניות ביתיות ועשירות ברמות.

ושזה יוצא מהתנור, השוקולד נמס מעל הכל.

בקיצור- אין מילים.

זה מזכיר את הגרנולה שלי רק במרקם אחר.

אז כל השלמות בעוגיה אחת ביחד!

 

מה צריך
  • 3 בננות בשלות
  • 3 כפות חמאת בוטנים
  • 1 כף חמאת לוז
  • 1/3 כוס מייפל
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 1 כוס פצפוצי אורז מלא
  • 2 כפות קקאו ניבס
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • חופן מטבעות שוקולד 70%
  • קוביות שוקולד מריר 70%
איך מכינים
  • נמעך את הבננות עד לקבלת מרקם אחיד.
  • נערבב את שאר המרכיבים ביחד עם הבננות עד לקבלת בלילה אחידה.
  • ניצור עוגיות, נניח אותן על תבנית עם נייר אפיה ונשים בכל עוגיה קוביית שוקולד מריר.
  • נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-13- 15 דק׳ (שימו לב שלא נשרף).

 

תתכוננו לריח מטורף ולטעם היסטרי.

בתאבון!

קצת ערכים

כ-120 קלוריות לעוגיה

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא