סופלה שוקולד בריא

הסופלה הזה במסעדות. זה שכל השוקולד נשפך ממנו!

אז הכנתי לכם בדיוק כזה- רק בגרסה המאוזנת יותר.

אותו הטעם- אבל הערכים? שונים לגמרי!

הוא ללא גלוטן, ללא סוכר לבן, וללא חומרים משמרים.

הוא ביתי, טעים ופשוט ואו.

מה צריך
  • 1 תפוח
  • 3 כפות אבקת קקאו (אני אוהבת אבקת קקאו 100% טבעית)
  • 1 ביצה
  • 1 כף גדושה של רסק תפוחים טבעי
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • שוקולד צ׳יפס מריר
  • 2 קוביות שוקולד מריר
איך מכינים
  • נחתוך את התפוח לחתיכות קטנות.
  • נערבב את כל המרכיבים חוץ מהשוקולד צ׳יפס וקוביות השוקולד בנינג׳ה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • ניקח 2 קעריות המתאימות לאפיית סופלה, נרסס מעט שמן זית ונשפוך לכל קערית מחצית מהבלילה.
  • נשים במרכז הסופלה קוביית שוקולד מריר (לא חובה) ונפזר שוקולד צ׳יפ.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-20-25 דקות.
קצת ערכים

הכמות מתאימה ל-2 סופלה.

180 קלוריות ליחידה ו9 גרם חלבון!

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא