מאפה פירותי

המאפה החדש שלי!

הוא ללא סוכר, והבצק עשיר בחלבון! אין כמו פירות. ואין כמו מאפים.

אז למה לא לשלב בין השניים?

בחיים לא חשבתי שאפשר לאפות במינימום מאמץ.

ועם טעם כזה, מי צריך בצק עם זמן התפחה בכלל?!

יעילות זה שם המשחק!

מה צריך
  • 175 גרם גבינת טבורוג 5%
  • 1 ביצה
  • 100 גרם קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 2 נקטרינות
איך מכינים
  • נערבב את כל המרכיבים עד להיווצרות בצק אחיד.
  • נרדד את הבצק על נייר אפיה.
  • נפרוס את הנקטרינה, ונסדר אותה במרכז הבצק המרודד.
  • נקפל את קצוות הבצק כלפי פנים (כמו בסרטון)
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא