לחם פיצה דל שומן

מי לא אוהב לחם או פיצה?
ואם אפשר לשלב ביניהם אז למה לא?

בואו נכין פיצה לחם בגרסה הבריאה ודלת השומן!

מה צריך
  • 9 פרוסות לחם (אני השתמשתי בלחם שיפון קל)
  • 9 פרוסות גבינה צהובה 5% (אפשר כל אחוז שתבחרו)
  • רוטב פיצה (אני השתמשתי ברוטב פיצה ללא סוכר וללא שמן של ״יד מרדכי״)
  • תוספות לבחירתכם (תירס, פטריות, זיתים)
איך מכינים
  • נניח את פרוסות הלחם צמודות אחת לשניה על תבנית.
  • נמרח על כל פרוסת לחם רוטב פיצה.
  • נניח על כל פרוסת לחם מעל הרוטב חתיכת גבינה צהובה.
  • נפזר את התוספות.
  • נכניס לתנור שחומם על 200 מעלות טורבו לכ-15 דקות (שימו לב שלא נשרף)

    אפשר להוסיף מעל תבלין לפיצה!

קצת ערכים

בכל חתיכה יש 12 גרם חלבון ו100 קלוריות.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא