טירמיסו- בלי מסקרפונה

טירמיסו מסורתי אמיתי!

  לקינוח הזה יש טעם בדיוק כמו של טירמיסו ממסעדה איטלקית מסורתית.

אבל חייב להיות פה קאץ׳, נכון? אז אין בו אפילו טיפת מסקרפונה.

ומי שיודע- טירמיסו עושים רק עם מסקרפונה!

אבל באמת שאין הבדל.

מצאתי מרכיב אחד שפשוט נתן לו טעם מטורף. עוד שניה תגלו במרכיבים מה הוא.

מה צריך
  • חצי גביע קרם פטיסייר 6% שומן של גד (הכוכב של המתכון)
  • גביע גבינת ריקוטה למריחה 5%
  • גביע גבינת שמנת ניו יורק 5%
  • גביע יוגורט פרו וניל
  • 2 כפות פודינג אינסטנט וניל
  • 3 כפות מייפל טהור
  • בישקוטים (לי נכנסו 8 לכל שכבה, סה״כ 16)
  • 2 שוטים של אספרסו ארוך/ קפה נמס
  • אבקת קקאו (100% קקאו)

 

איך מכינים
  • נערבב את כל החומרים בקערה (חוץ מהבישקוטים והקפה), עד לקבלת מרקם אחיד.
  •  ניקח תבנית בצורת ריבוע, נשים ונתחיל ביצירת השכבות.
  • נתבול כל בישקוט בקפה, ניצור שכבה ראשונה של בישקוטים ומעליה שכבת קרם.
  • נחזור על הפעולה- עד שנסיים את הקרם, כלומר 2 שכבות ביסקוטים ו-2 שכבות קרם סך הכל.
  • מעל שכבת הקרם האחרונה- נפזר קקאו אמיתי.
  • ויאללה למקרר! לחכות לפחות שעתיים עד להתייצבות. נשמור במקרר.
קצת ערכים

בחיתוך ל12 חתיכות יפות, כל חתיכה תכיל 110 קלוריות ו5 גרם חלבון!

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא