וופל בלגי PS

מוכנים לוופל בלגי הכי טעים ומאוזן שתכינו, ועם 9 גרם חלבון?

זה לגמרי המתכון הזה!

 

מה צריך
  • 250 גרם גבינת טבורוג 5%
  • 2 ביצה
  • 40 גרם (3 כפות) תחליף סוכר (אפשר גם סוכר רגיל)
  • 80 גרם קמח (7 כפות)
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • קורט מלח
איך מכינים
  • נקציף את הביצים ותחליף הסוכר.
  • נוסיף את הגבינה ונערבב.
  • נוסיף את הקמח, אבקת האפייה והמלח ונמשיך לערבב עד להיווצרות תערובת אחידה.
  • נשמן את מכשיר הוופל בלגי עם מעט חמאה מומסת ונשים מהבלילה במכשיר.
  • 5 דקות במכשיר וזה מוכן.
קצת ערכים

9 גרם חלבון ליחידה.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא