גרנולה קראנץ' שוקולד

גרנולה קראנץ׳ שוקולד לוז.

המתכון המנצח לגרנולה המושלמת!

אין כמו גרנולה ביתית, ואין שילוב מושלם יותר משוקולד ואגוזי לוז.

עם רכיבים איכותיים במיוחד, ערכים תזונתיים מעולים!

זהו, אחרי שתכינו פעם אחת- לא תרצו יותר לקנות גרנולה בסופר!

 

מה צריך
  • 2.5 כוסות פצפוצי אורז מלא
  • 2 כוסות שיבולת שועל
  • 1 כוס אגוזי לוז
  • 3 כפות זרעי דלעת
  • 3 כפות זרעי צ׳יה
  • 3 כפות חמאת אגוזי לוז
  • 1.5 כפות אבקת קקאו אורגני טהור
  • חצי כוס מייפל טהור
  • רבע כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 1 חפיסת שוקולד מריר 70% קצוץ
איך מכינים
  • נערבב את כל המוצרים היבשים ואז נוסיף את המוצרים הרטובים.
  • נשטח הכל על תבנית, להכניס לתנור שחומם ל165-170 מעלות לכ-25 דקות.
  • שימו לב שהגרנולה לא תישרף!
  • לאחר 10 דקות ערבבו קלות את הגרנולה כשהיא עדיין בתנור.
  • נצנן לחלוטין.
  • נקצוץ שוקולד מריר גס ונוסיף לתוך הגרנולה. נערבב.
  • נשמור בצנצנת אטומה.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא