גריסיני חומוס

שמעתם פעם על SUPERFOOD?

שתדעו שזה סתם מונח שיווקי, אבל חומוס וקטניות לגמרי נכנסות תחתיו.

קטניות הן מזון בעל ערך תזונתי גבוה, ויש המלצה לשלב אותן כחלק מהתפריט היומי שלנו.

אבל חלקינו לא אוהבים את הטעמים- והנה מתכון שאין סיכוי שלא תאהבו!

 

מה צריך
  • 400 גרם חומוס מקופסת שימורים (קופסה גדולה ועוד אחת קטנה)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 2 כפות קורפנלור
  • 1/4 כוס מים
  • מלח ופלפל לפי העין

לציפוי-

  • שומשום שחור
איך מכינים
  • נסנן את החומוס במסננת ונשטוף אותו.
  • נכניס את כל המרכיבים למג׳ימיקס ונטחן על לקבלת תערובה אחידה.
  • נשים את התערובת בשקית זילוף, ונזלף על נייר אפיה כמו בסרטון.
  • נכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו לכ- 25-30 דקות.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא