אבוקדו טוסט

אבוקדו טוסט הכי מגניב שתכינו.

ולמה? כי הבייגל עצמו הוא מאבוקדו!

3 מרכיבים בלבד. דל פחמימה. שילוב של שומן בריא וחלבון איכותי.

מה צריך
  •  1 אבוקדו בינוני
  • 100 גרם גבינה צהובה 9% מגורדת (4 פרוסות)
  • 1 ביצה
  • תבלינים- זעתר/ שומשום

ליצירת הטוסט (לא חובה)-

  • לאבנה
  • ביצה קשה
  • עלי חסה
איך מכינים
  • נמעך את האבוקדו עם מזלג.
  • נוסיף את הביצה והגבינה ונערבב הכל עד לקבלת תערובת אחידה.
  • ניצור שני עיגולים שטוחים כמו בסרטון על נייר אפיה ששימנו בשמן זית.
  • נפזר מעל את השומשום.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בטורבו לכ25 דקות, או עד להזהבה.

ליצירת הטוסט-

  • נהפוך את אחד הבייגלים, נמרח עליו לאבנה ונוסיף את הביצה והחסה.
  • נניח מעל הכל את הבייגל השני, נחתוך ל2 ונתפנק על כל ביס. חלום.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא