פיצה טורטיה

טורטיות. פיצה. למה לא שילוב של שניהם?

 

טורטייה היא אחד הדברים הכי זמינים שאפשר להכין מהם כל כך הרבה דברים טעימים.

אז למה לא לקחת טורטייה ולהפוך אותה לגרסה בריאה יותר?

והאמת? מוצלח וטעים הרבה מעבר לציפיות.

אין יותר מושלם מטורטייה שמכילה אחוז גבוה של חלבון, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים, תורמת לתחושת שובע ומוכנה כבר לאכילה.

והיא גם עשויה מדגנים וקטניות מונבטות- שאת יתרונות ההנבטה אתם כבר מכירים מהפוסט על הנבטה.

ומה יותר מושלם מפיצה על בסיס טורטייה כזאת?

ואם אגיד לכם שיש בה 30 גרם חלבון?

מה צריך
  • טורטיית כוסמת ירוקה/ אפונה/ חומוס/ עדשים אדומות של @fullwrap_by_lord
  • רוטב פיצה (איזה שבא לכם, אני קניתי כבר אחד מתובל ללא סוכר/ חומרים משמרים)
  • גבינה צהובה 5% (אפשר כל אחוז שתבחרו, אבל היא נמסה גם ככה אז למה לא להרוויח יותר חלבון ולהפחית בשומן בעצם?🫠)
  • בולגרית למריחה 5% שומן (לא לוותר על זה- משפר פלאים את הפיצה)
  • תוספות- מה שתרצו! זיתים, פטריות, תירס, בצל וכו׳
איך מכינים
  • נוציא מהמקפיא את הטורטייה. ניתן לה להפשיר כמה דקות
  • נמרח רוטב פיצה על הטורטייה
  • נחתוך לחתיכות קטנות ונפזר מעל 2 פרוסות גבינה צהובה 5%
  • נשים כמה כפיות של בולגרית למריחה 5% (לא להתקמצן זה טעים ומלא חלבון)
  • נפזר את התוספות שבחרתם
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות לכ-12 דקות. נבדוק שלא נשרף!
קצת ערכים

כל הפיצה מכילה 30 גרם חלבון ורק כ- 300 קלוריות

הערכים חושבו עבור פיצה הכוללת 2 פרוסות גבינה צהובה 5% ו50 גרם בולגרית למריחה 5%

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא