טורטיות. פיצה. למה לא שילוב של שניהם?
טורטייה היא אחד הדברים הכי זמינים שאפשר להכין מהם כל כך הרבה דברים טעימים.
אז למה לא לקחת טורטייה ולהפוך אותה לגרסה בריאה יותר?
והאמת? מוצלח וטעים הרבה מעבר לציפיות.
אין יותר מושלם מטורטייה שמכילה אחוז גבוה של חלבון, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים, תורמת לתחושת שובע ומוכנה כבר לאכילה.
והיא גם עשויה מדגנים וקטניות מונבטות- שאת יתרונות ההנבטה אתם כבר מכירים מהפוסט על הנבטה.
ומה יותר מושלם מפיצה על בסיס טורטייה כזאת?
ואם אגיד לכם שיש בה 30 גרם חלבון?