פחזניות ביס

פחזניות ביס. 4 מרכיבים. הביס המושלם! לא תאמינו שאלו הרכיבים.

 

מה צריך
  •  3 חלבוני ביצים
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 כף תחליף סוכר

למילוי-

  • קרם פטיסייר מוכן! אני השתמשתי בקרם פטיסייר המוכן של גד, שהוא רק 6%!
איך מכינים
  • נקציף את החלבונים ואת תחליף הסוכר ביחד עד להיווצרות קציפה מושלמת.
  • נוסיף קורנפלור ונקציף עוד כדקה.
  • נשים בשקית זילוף את הקציפה שנוצרה, ונזלף על נייר אפיה ששומן בספריי שמן זית מראש, לפחזניות קטנות כמו בסרטון! לי יצאו 20 מכל הבלילה.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-15 דקות
  • נוציא מהתנור ונחכה שהפחזניות יתקררו לפני שנשים את הקרם!
  • נפתח כל פחזנית כמו בסרטון, ונמלא אותה בקרם פטיסייר! גם אותו שמתי בשקית זילוף אבל לא חובה, אפשר לגמרי עם כפית.
  • מעל שמתי אבקת סוכר! לא חובה אבל מוסיף.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא