פאי תפוח בדבש

פאי תפוח בדבש, במינימום מאמץ ובמקסימום ערכים איכותיים וטעמים מדהימים!

4 מרכיבים בלבד.

מה צריך

לבלילה-

  • 1 תפוח קלוף
  • 2 ביצים
  • 1 חבילת גבינת סימפוניה 5%
  • 1/4 כוס תחליף סוכר (השתמשתי בסוויטנגו חום)

לציפוי-

  • 1 תפוח קלוף
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1 כף סוויטנגו חום
  • דבש טהור
איך מכינים

בלילה-

  • נערבב היטב במטרפה את גבינת הסימפוניה עם הביצים והסוכר.
  • נקלף תפוח ובעזרת קולפן נפרוס לפרוסות דקות במיוחד כמו בסרטון.
  • נוסיף את התפוח החתוך ונערבב קלות.
  • נשמן בספריי שמן זית תבנית אינגליש קייק.
  • נשפוך את הבלילה לתבנית.

לציפוי-

  • נקלף תפוח נוסף, ונחתוך אותו לחתיכות כמו בסרטון (עם סכין, לא בעזרת קולפן)
  • נסדר מעל הבלילה את התפוח שחתכנו.
  • נערבב את מרכיבי הציפוי (קינמון ותחליף סוכר) ונפזר בצורה אחידה מעל הכל.
  • נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל50 דקות.
  • נוציא מהתנור, ונזלף מעל הכל דבש.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא