עוגת שושנים מלוחה

עוגת שושנים מלוחה מ-4 מרכיבים!
מי אמר שעוגה חייבת להיות מתוקה?
הנה עוגת שושנים מלוחה, מושלמת לגיוון לארוחת ערב.
אחד הסודות להצליח ולהתמיד באורח חיים בריא- הוא גיוון.

אז קבלו רעיון לגיוון יצירתי ובריא במיוחד!

מה צריך?

  •  9 עלי פילו (אני אוהבת את של ״שמרית״)

    לבלילה-

  • 3 ביצים
  • 4 כפות יוגורט יווני (אפשר גם יוגורט דנונה רגיל)
  • 300 גרם גבינה בולגרית 5%
מה צריך
איך מכינים
  • נשמן תבנית עגולה בספריי שמן זית (בקוטר 20, עדיפות לתבנית נשלפת).
  • נסדר בתבנית את עלי הפילו בצורת שושנים (כמו בסרטון) ונרסס עליהם מעט שמן זית.
  • נערבב את מרכיבי הבלילה עם מטרפה ונשפוך אותה על עלי הפילו.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל- 35 עד 40 דקות עד להזהבה.
קצת ערכים

בחיתוך ל-16, 75 קלוריות לפרוסה ו5 גרם חלבון

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא