המאפה החדש שלי!
הוא ללא סוכר, והבצק עשיר בחלבון! אין כמו פירות. ואין כמו מאפים.
אז למה לא לשלב בין השניים?
בחיים לא חשבתי שאפשר לאפות במינימום מאמץ.
ועם טעם כזה, מי צריך בצק עם זמן התפחה בכלל?!
יעילות זה שם המשחק!
המאפה החדש שלי!
הוא ללא סוכר, והבצק עשיר בחלבון! אין כמו פירות. ואין כמו מאפים.
אז למה לא לשלב בין השניים?
בחיים לא חשבתי שאפשר לאפות במינימום מאמץ.
ועם טעם כזה, מי צריך בצק עם זמן התפחה בכלל?!
יעילות זה שם המשחק!
אהבתם? שתפו!
למידע עדכני, מאמרים, מתכונים וטיפים ממני ישר למייל שלכם: