ביצים רוסיות

אז כמו שאתם כבר מכירים אותי- המתכונים של אמא שלי הם המתכונים המנצחים.

אז אין אצלנו חג שעובר בלי המתכון של הביצים הרוסיות על השולחן.

מנה מרשימה וטעימה ברמות שקשה להסביר, עשירה בחלבון וקלה להכנה!

מה צריך
  • 6 ביצים
  • 1 בצל
  • 2 כפות שמן זית
  • מיונז (אפשר מיונז לייט)
  • פפריקה, מלח, פלפל
איך מכינים
  • נקצוץ בצל.
  • נטגן את הבצל עם 2 כפות שמן זית.
  • נערבב הכל עד להזהבה.
  • נכין 6 ביצים קשות.
  • נקלף את הביצים, נחתוך כל ביצה ל2 חצאים שווים ונפריד בין החלבון לחלמון.
  • נוסיף את החלמונים לתערובת הבצל המטוגן ונערבב.
  • נשים את התערובת בתוך כל חצי חלבון.
  • נמרח מעל כל חצי ביצה קצת מיונז (אפשר מיונז לייט)

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא