בורקס ענקי מדפי אורז

הטרנד שלא יעזוב אותנו לעולם! בורקס מדפי אורז.

אבל דיי- למי יש זמן לעמוד ולקפל אחד אחד?! אז כמו שאני אוהבת- מתכון שמייעל את הזמן, מפוצץ בחלבון, וטעים ברמה קיצונית.

 

מה צריך
  • 6 דפי אורז
  • צלחת עם מים

למילוי-

  • 1 גביע קוטג׳ 5% או 3% (250 גרם)
  • 1 ביצה טרופה
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה או צהובה 9%
  • 100 גרם גבינת תבור של ״משק צוריאל״ (חמישית מהחבילה)
  • כפית קורנפלור

לציפוי-

  • 1 ביצה טרופה ושומשום.
איך מכינים
  • נערבב את כל מרכיבי המילוי לבלילה אחידה.
  • נטבול 2 דפי אורז ביחד במים, ונניח בתבנית.
  • נשים מעל דפי האורז שבתבנית מחצית מהבלילה.
  • נטבול עוד 2 דפי אורז במים, ונניח מעל.
  • נשים מעל את מה שנשאר מהבלילה.
  • שכבה אחרונה- עוד 2 דפי אורז שטבלנו במים.
  • נבריש עם ביצה טרופה ונפזר שומשום.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ-50 דק/עד הזהבה.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא