קציצות ירק חלבון

קציצות ירק- מאכל שנמצא כמעט בכל מטבח, מאכל קלאסי שהרבה מאיתנו אוהבים.

במיוחד בימי שישי, בתוך כריך טעים בצהריים.

בדרך כלל קציצות ירק מלאות בשמן, ודלות בחלבון.

אז לקחתי את הקציצות ירק הקלאסיות, ושידרגתי אותן- הוספתי חלבון, והפכתי אותן לאפויות!

עם ערך תזונתי גבוה יותר.

מה צריך
  • חבילת טופו
  • 1 ביצה
  • 2 קישואים
  • 2 גזרים
  • 1 בצל לבן או סגול
  • 3 כפות שיבולת שועל
  • ¼ חבילת פטרוזיליה
  • ¼ חבילת כוסברה
  • מלח, פלפל, תבלין ספייסי (לא חובה)
איך מכינים
  • לקצוץ הכל בנינג׳ה/בלנדר
  • להוסיף את הביצה והתבלינים ולערבב
  • לרסס שמן זית בספריי על תבנית מרופדת בנייר אפיה, ליצור כ-20 קציצות ולאפות 40 דקות עד שהקציצות מזהיבות.
קצת ערכים

כ- 45 קלוריות ו-3 גרם חלבון לקציצה.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא