צ'יפס שעועית צהובה

צ׳יפס? משעועית צהובה?

ברור שמדי פעם אפשר לשלב צ׳יפס רגיל- אבל כמו כל דבר בחיים, הכל באיזון.

אז הנה מתכון לצ׳יפס משעועית צהובה.

לשעועית צהובה יש יתרונות תזונתיים רבים, והרבה מאיתנו בכלל לא אוכלים אותה!

שעועית צהובה מהווה מקור טוב לסיבים תזונתיים, אשלגן, חומצה פולית, מגנזיום, נחושת, סידן ואפילו ברזל!

אז למה שלא נוסיף אותה לתפריט ונעשיר אותו?

ואם אפשר בצורה של צ׳יפס אז בכלל איזה כיף לנו!

מה צריך
  • שעועית צהובה קפואה
  •  ספריי שמן זית
  •  תבלין ״ספייסי״
  •  מלח
איך מכינים
  • נשים נייר אפיה על תבנית אפיה.
  • נפרוס את כל השקית של השעועית הצהובה הקפואה על התבנית שהכנו.
  • נרסס עם ספריי שמן זית, לא להתקמצן!
  • נוסיף תבלין ספייסי ומלח.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות- עד שאתם רואים שהשעועית קריספית. לא להוציא לפני. תהיו סבלניים! זה בערך לוקח בין 30- 40 דקות.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא