פיצה פרו

פיצה לעצלנים.

בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון!

זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים!

וברור שאפשר לאכול פיצה רגילה כחלק מהתפריט שלנו, אבל אם בכל זאת אנחנו רוצים יותר חלבון- יש פיתרון לזה!

מה צריך

לבצק-

  • 1 גביע קוטג׳
  • 2 ביצים
  • 60 גרם קמח רגיל

לטופינגס-

  • רוטב לפיצה
  • גבינה צהובה 9% מגורדת
  • תירס
  • עגבניות שרי
איך מכינים
  • בקערה, נערבב את הקוטג׳, הביצים והקמח.
  • נרסס מעט שמן זית על נייר אפיה בתבנית (השתמשתי בתבנית עגולה בגודל הפיצה)
  • נשפוך את הבלילה על התבנית שהכנו.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-20 עד 25 דקות.
  • נוציא מהתנור, נפזר את מרכיבי הטופינגס ונכניס שוב לתנור לעוד 10 דקות.
קצת ערכים

ערכים למנה (1 מתוך 8 מנות):

  • קלוריות למנה: 102 קלוריות
  • חלבון למנה: 8 גרם חלבון
  • פחמימות למנה: 8 גרם פחמימות
  • שומן למנה: 4 גרם שומן

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא
IMG_6118
קריספי ברוקולי
ברוקולי קריספי! הנשנוש החלבוני החדש שלנו. סופר קל להכנה- בדיוק כמו שאתם אוהבים!  
למתכון המלא