לביבות דלעת

לביבות אפויות לחנוכה-
אבל לא מתפוח אדמה.
ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל שאני אוהבת לגוון!
אז קבלוווו לביבות אפויות, מתוקות, טעימות ומאוזנות 🎃

 

מה צריך
  • 250 גרם דלעת טריה (כ-2 כוסות)
  •  2 ביצים
  • 2 כפות שיבולת שועל
  • 1 כף גבינת סימפוניה 5%
  • 2 פרוסות גבינה צהובה 9% מגורדת
  •  מלח ופלפל לפי העין
איך מכינים
  • נגרד את הדלעת בפומפיה.
  •  נוסיף את שאר המרכיבים ונערבב עד לקבלת בלילה אחידה.
  •  נרסס נייר אפיה בספריי שמן זית, וניצור לביבות.
  • נכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו לכ- 25-30 דקות.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6118
קריספי ברוקולי
ברוקולי קריספי! הנשנוש החלבוני החדש שלנו. סופר קל להכנה- בדיוק כמו שאתם אוהבים!  
למתכון המלא