WRAP חלבון- תפוח אדמה ובטטה

כל התבנית הזאת- מתפוח אדמה אחד, בטטה אחת וגבינה צהובה.

 

מה צריך
  • 1 תפוחי אדמה בינוני
  • 1 בטטה בינונית
  • 100 גרם גבינה צהובה 9% מגורדת (4 פרוסות)

ליצירת כריך (לא חובה)-

  •  ריקוטה למריחה/ סימפוניה 5%
  • מלפפון חמוץ
  • ביצה קשה
איך מכינים
  • נחתוך במנדולינה את תפוחי האדמה והבטטה (למי שאין, אפשר גם לפרוס איך שתרצו בעובי 2 מ״מ)
  • נסדר על נייר אפיה ששימנו בשמן זית את תפוחי האדמה והבטטה החתוכים כמו בסרטון (לדף אחד ענקי)
  • נפזר מעל הדף את הגבינה הצהובה.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בטורבו לכ25 דקות, או עד להזהבה.
  • למי שרוצה להוסיף תוספות- נסדר כמו בסרטון את התוספות, נקפל את הWRAP לשניים ונאכל כמו כריך!

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא