פיצה אנטיפסטי

פיצה אנטיפסטי.

ירקות ירקות ירקות! המתנות שלנו מהטבע, שכל כך חשוב לשלב באופן יום יומי בתפריט שלנו.

הם עשירים בסיבים תזונתיים, בויטמינים, במינרלים ובנוגדי חימצון- שבלעדיהם גוף האדם לא יכול לתפקד כראוי.

הרבה אנשים מתקשים ולא אוהבים ירקות.

אז המתכון הזה הוא הפיתרון המושלם עבורכם, שמתאים גם לילדים!

דל פחמימה ועשיר בחלבון, בסיבים, ויטמינים, מינרלים, נוגדי חימצון!

מה צריך
  • 1 זוקיני פרוס
  • 6 פטריות חתוכות
  • 1 פלפל אדום פרוס לרצועות
  • כ-200 גרם ברוקולי טרי חתוך לפרחים קטנים (אפשר גם קפוא!)
  • 8 עגבניות שרי חצויות
  • 3 כפות רוטב לפיצה ״יד מרדכי״
  • 1/4 כוס גבינת פרמז׳ן
  • 1/4 כוס גבינה צהובה 9% מגורדת
  • 2 כפות קמח שקדים
  • 1 כפית תבלין עשבי תיבול מלח הארץ (או כל תבלין שאתם אוהבים)
איך מכינים
  • נניח בתבנית על גבי נייר אפייה את הירקות.
  • נזלף עליהם מעט שמן זית בספריי ונכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ-20 דקות.
  • נוציא את הירקות שהכנו, נערבב אותם ונפזר מעל פ את שאר המרכיבים לפי הסדר הבא- רוטב עגבניות, פרמז׳ן, קמח שקדים ואת התבלינים.
  • מעל הכל נוסיף את עגבניות השרי, הגבינה הצהובה ונחזיר לתנור לעוד כ20 דקות.

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא