עוגת גבינה פיסטוק

שילוב של פיסטוק ועוגת גבינה.

ללא ספק- השילוב האהוב עליי.

אז יצרתי את העוגה המדהימה הזאת, שעונה על השילוב הזה, עם ערכים תזונתיים גבוהים!

 

מה צריך
  • 1 ביצה
  • 150 גרם גבינת שמנת ניו יורק 5% (3/4 גביע)
  • 100 גרם יוגורט פרו בטעם פיסטוק (1/2 גביע)
  • 30 גרם חמאת פיסטוק (כ-3 כפות)
  • 1 כפית קורנפלור
  • 1 כף תחליף סוכר
  • 1/2 כפית תמצית וניל

לרוטב פיסטוק שוקולד לבן:

  • 50 גרם שוקולד לבן מומס עם כף וחצי חלב (מכל סוג)
  • 1 כף חמאת פיסטוק
  • 20 גרם פיסטוק קלוי גרוס
איך מכינים
  • נערבב הכל ונכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל25-30 דקות.

ולרוטב-

  • נמיס את השוקולד הלבן עם כף וחצי חלב במיקרו, נוסיף את ממרח הפיסטוק ונערבב.
  • נשפוך על העוגה ונצפה עם הפיסטוק הקלוי שגרסנו.

חשוב- להכין בתבנית קטנה! אני השתמשתי בתבנית 15/15

קצת ערכים

לכל העוגה בלי הרוטב-

  • קלוריות- 490 קלוריות
  • חלבון- 30 גרם חלבון

עם הרוטב-

  • קלוריות- 995 קלוריות
  • חלבון- 41 גרם חלבון

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא