לחמניות ברוקולי

למתכון הזה אני קוראת- מתכון חזרה לשגרה!

לחמניות ברוקולי שלא יצא לכם לטעום אף פעם.

הברוקולי עשיר בחומצה פולית ובברזל, שני רכיבים שהגוף שלנו חייב.

הוא גם עשיר בויטמין C ובסיבים תזונתיים.

וכן- היא דלה בקלוריות ובפחמימה, רק 50 קלוריות ליחידה!

מה צריך
  • 400 גרם ברוקולי קפוא (אפשר גם טרי)
  • 2 ביצים
  • 3 פרוסות גבינה צהובה 5% (חתוכות לקוביות קטנטנות)
  • 3 כפות קמח שקדים
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל
  • ½ כפית תבלין ספייסי (של מלח הארץ- לא חובה להוסיף!)
איך מכינים
  • נטחן את הברוקולי עם הביצים בבלנדר.
  • נוסיף לתערובת את יתר המרכיבים ונערבב.
  • נכניס לתוך תבנית של קאפקייקס ששמנו עליה ספריי שמן זית (לא לוותר על התבנית!)
  • נאפה כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בטורבו.
קצת ערכים

יצאו לי 12 לחמניות-

בכל לחמניה-

  • קלוריות: 50 קלוריות
  • חלבון: 5 גרם

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא