גלידת פיסטוק

למי שמכיר אותי טוב- יודע שיש לי קטע עם פיסטוק.

כל דבר שקשור לפיסטוק אני פשוט אוהבת!
וכמובן שאני מכורה קשות לגלידת פיסטוק.
אז היה לי חשק להכין אותה בבית.
ואני לא מאוהבי המטבח. אין לי סבלנות למכונות גלידה, להקצפות ועניינים.
אז באמת יש לנו פה גלידת פיסטוק- פשוט לערבב את כל המרכיבים ולמקפיא.

אין יותר קל וטעים מזה!

מה צריך

לבלילה:

  • חצי גביע ריקוטה למריחה 5%
  • חצי גביע סימפוניה 5%
  • גביע יוגורט פרו פיסטוק 20 גרם חלבון
  • 4 כפות מייפל טהור
  • 3 כפות מחית פיסטוק טבעי
  • 3 כפות פיסטוקים טחונים

לציפוי:

  • חבילת שוקולד לבן
  • פיסטוקים טחונים
איך מכינים

בלילה:

  • מערבבים הכל ביחד, עד שנוצרת בלילה אחידה.
  • מוזגים לתבנית סיליקון המיועדת לקרטיבים.

ציפוי:

  • ממיסים את השוקולד הלבן ושמים בקערה.
  • שמים פיסטוקים טחונים בקערה.
  • לוקחים עם כפית/ טובלים כל ארטיק בשוקולד המומס ולאחר מכן ישר בפיסטוקים.

*שימו לב שהשוקולד לא מתקשה מדיי/ וגם לא חם מדיי. עדיף להניח עם כפית כדי שלא יתפרק.

שומרים בהקפאה!

הכי קל שיש. אחד המוצלחים, המאוזנים והטעימים שיש.

לאוהבי הפיסטוק במיוחד- דחוף למטבח!

תהנו

אהבתם? שתפו!

עוד רעבים?
image0 (2)
נאגטס טופו תירס
נאגטס תירס חלבון, אפוי, ממרכיבי סופר בלבד. מטורף.
למתכון המלא
IMG_7318
פיצה פרו
פיצה לעצלנים. בצק מ-3 מרכיבים בסיסיים ביותר, טעם מפנק ועשיר בחלבון! זאת הפיצה הכי קלה שהכנתי בחיים! וברור...
למתכון המלא
IMG_6093
לביבות דלעת
לביבות אפויות לחנוכה- אבל לא מתפוח אדמה. ולא, לא בגלל שתפוח אדמה זה ״אסור״ כמו שהרבה חושבים, אלא בגלל...
למתכון המלא